visionkeepr.jpg

 

Vil du lære, hvordan du bliver visionkeeper, talentcertificeret og ekspert i at finde andres genizone? Så har jeg godt nyt til dig.

Jeg arbejder i disse dag på noget af det mest meningsfulde, jeg nogensinde har arbejdet med i min egen karriere. Nemlig uddannelsen som visionkeeper; alt det jeg kan.

Jeg har haft  mange livsambitiøse mennesker igennem min praksis, som har fået så stor gavn af at kender deres talentpakke og deres genizone. De har brugt det til at skabe en meningsfuld karriere og den viden giver jeg nu videre til andre. Der har nemlig været stor efterspørgsel på at lære min særlige tilgang til karriererådgivning, lederudvikling og styrkebaseret coaching. Nu har jeg samlet det hele til min metode, som andre kan lære.

Uddannelsen til visionkeeper indeholder tre moduler:

1: Talenttestcertificering med min teoretiske tilgang

2. Bliv ekspert i at finde andres genizone

3. Redskabspakken til at være visionkeeper

 

Du arbejder med mennesker og udvikling af deres potentiale 

 Måske er du leder, coach, konsulent, psykolog, terapeut, karriererådgiver, HR-partner eller HR-medarbejder, tillidsrepræsentant eller lignende. Eller måske er du på vej til at tage det første skridt for at skabe den karriere du drømmer om, hvor du kan rådgive og flytte andre mennesker. Så kan uddannelsen til visionkeeper være noget for dig.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan du bliver visionkeeper, talentcertificeret og ekspert i at finde andres genizone? Så følg med her eller skriv dig op til mit nyhedsbrev. Så får du automatisk besked, når jeg afholder infomøder om uddannelsen.

Er du klar til at redesigne dit arbejdsliv eller dit lederskab allerede nu?

Selvom du allerede ved en masse om rådgive eller lede andre mennesker, så kan det være svært at se dit eget udviklingspotentiale. For vi kan ikke se os selv.

Jeg arbejder med at rådgive ambitiøse mennesker til at forstå, hvem de er, så de kan genskabe styrken og arbejdsglæden. Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre om, hvordan jeg kan rådgive dig til at skabe en meningsfuld karriere og få succes i (arbejds)livet på info@nannaagerlin.com

Du kan følge mig  www.nannaagerlin.com– eller få inspiration på facebook  HER

Tak fordi du læste med – del gerne min blog  ?

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *