Blade
Jeg elsker at arbejde med menneskers talenter og styrker. Det er så livsbekræftende og spændende. De fleste mennesker ved godt, hvad de er de bedste til. De har bare ikke haft et sprog for det eller har kunnet omsætte det til praksis. Jeg nyder at være guide for mennesker på rejsen fra indsigt til integreret praksis. Ind i mellem møder jeg mennesker har et talent, som de ikke har turdet vise verden. Typisk af frygt for hvad andre mennesker vil tænke om dem, frygt for afvisning eller simpelthen af frygten for at vise deres lys.
Jeg kender efterhånden mine talenter og styrker rimeligt godt. Og jeg skabt mig et arbejdsliv, hvor jeg har mine talenter og styrker i spil på forskellige måder. Men jeg har også et talent eller en evne, som jeg har gået meget stille med. Netop af frygten for at blive forladt, afvist og nok også af frygten for at vise mit lys.
I de sidste 10 år har jeg udviklet mine intuitive evner. Det betyder, at jeg kan plugge ind og læse andre menneskers unikke potentiale. Jeg kan læse muligheder for dem, jeg kan se deres styrker og talenter og om de forvalter deres evner hensigtsmæssigt. Jeg kan læse, hvilken livsfase de er i og hvilke retning livet eller de selv, ønsker at tage dem i. Gang på gang bliver jeg overrasket over, hvor præcise informationer jeg modtager. Jeg kombinerer mine intuitive evner med alt det jeg ved om personlig udvikling, det meningsfulde liv, kroppen og nervesystemet, mestring etc. og det bliver meget klart og tydeligt for mine klienter. Jeg elsker, at lave disse læsninger og mine klienter er meget tilfredse.
” So what’s the big deal?” Jo ser du, jeg har haft så mange issues omkring dette. Ville folk tage mig alvorligt når jeg fortæller at jeg også kan dette her? Kan man godt kombinere traditionel viden med noget så udefinerbart som intuitiv læsning? Jeg er endelig kommet frem til, at det kan jeg godt. For det er jo netop, når jeg kombinerer alle mine talenter og styrker, at jeg står i min unikke zone – som 100 procent mig – at jeg bidrager allermest til verden.
Har du stadig længsler indeni efter at gøre noget andet eller mere? Hvisker dit hjerte efter noget du ikke har turdet gøre endnu? Så kan jeg anbefale dig at gå efter det. Også selvom det kræver mod, også selvom du bare tager et lille skridt af gangen, så gør det – det er det hele værd!

Rigtig god uge til dig 