Fil-28-05-2017-21.36.30-e1496000567185.jpg

 

Længes du også efter bobler i maven om morgenen? Følelsen af at nu skal jeg ud og levere det, jeg er allerbedst til. Den er den følelse dygtige mennesker længes efter, når de er gået forkert i arbejdslivet. Jeg arbejder med at rådgive ambitiøse mennesker til at genskabe styrken og arbejdsglæden. Her er to af de metoder jeg bruger:

Men først skal du høre om en af mine klienter. Lad os kalde hende Susanne. Da Susanne kom til mig havde hun et rigtigt godt ledelsesjob i en større virksomhed. Susanne var dygtig og ambitiøs. En stor kapacitet indenfor sit felt. Men hun havde mistet gejsten. Hun havde prøvet at hive sig selv op gang på gang uden held. Hun havde mistet sin arbejdsglæde og sit drive. Sammen med mig lavede hun en visualiseringsøvelse og fandt et stærkt billede på det arbejdsliv, hun drømte om:

” Jeg står foran mit køkkenvindue med min morgenkaffe i hånden. Udenfor skinner solen. Jeg kan mærke bobler i maven af glæde. Jeg har en god mavefornemmelse af: ” Yes – nu skal jeg bare ud og levere det, som jeg er allerbedst til og som jeg brænder for.”  

Idag har Susanne et ny ledelsesjob, som er skræddersyet til hendes talenter, faglige kompetencer, lange erhvervserfaring og dybe passion. Her er de to vigtigste metoder som Susanne har været igennem:

Kend dine talenter: 

Først fandt vi frem til Susannes talentpakke. Når du kender dine talenter vil du forstå, hvad du brænder for og er dygtig til. Mange mennesker ved ikke, hvad deres talenter er. Det betyder, at de ikke er helt skarpe på, hvilke opgaver de selv er de bedste til at udføre. På den måde bruger de en stor del af deres tid på at udføre arbejde, de ikke er motiverede for og som lige så godt kunne udføres af en anden. Det skaber ikke de bedste resultater. Talentudvikling er en genvej til direkte at komme ind til kernen af dit potentiale.

Læs mere om hvordan jeg kan hjælpe dig HER

Når jeg rådgiver ledere, handler det derfor altid om først at blive skarp på dine talenter. Derfor   starter vi altid med en talenttest. Når du kender dine talenter, så ved du, hvem du er. Og jeg vil gerne understrege, at der er findes masser af personlighedstests. Dette er er ikke en af dem. Talenter noget andet. Det er et grundigt videnskabeligt og veldokumenteret værktøj baseret på Gallups mere end 25 år forskning i talenter. Al forskning viser, at når vi har vores talenter i spil, oplever vi at være autentiske samtidigt med at vi skaber de bedste resultater.

Find din genizone:

Næste skridt var at finde ind til Susannes genizone. Din genizone er din særlige kombination af dine talenter, din inderste passion samt din samlede professionelle og private livserfaring. Et succesfuldt  arbejdsliv handler om at få alle dine ressourcer i spil, så du bliver den stærkeste og mest autentiske version af dig selv. For at genskabe dig selv i karrieren er du skal du til bygge videre på de styrker du allerede har, men ofte med en helt ny vinkel. Det kan være svært selv at se hvor dit helt særlige potentiale ligger. Især hvis vi har brugt vores talenter indenfor et område, som vi er færdige med. I en personlig forandringsprocess vil det hjælpe dig at få spørgsmål, som udfordrer dig til at udvikle dig og se dig selv i et nyt lys.

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre om, hvordan jeg kan rådgive dig til at skabe en meningsfuld karriere og få succes i (arbejds)livet på info@nannaagerlin.com

Du kan følge mig  www.nannaagerlin.com– eller få inspiration på facebook  HER

Tak fordi du læste med – del gerne min blog  ?