IMG_0808

 

Nogle mennesker ved lige fra de er ganske små, hvilken karrierevej de vil gå. Alligevel kan der være mange veje, der skal afprøves, erfaringer der skal indsamles og kontakter, der skal knyttes. Så det er, når vi kombinerer vores talenter, vores erfaring og vores passion, at det for alvor giver mening og verden kan modtage vores bidrag. Når vi tør følge vore indre stemme og gøre det, som vi brænder allermest for.

En af mine gode venner er musiker. Lige siden han var gammel nok til at holde en guitar i hånden, har han spillet musik. Han har altid villet være musiker og han har gået efter drømmen. Han har spillet med mange dygtige musikere og har haft flere bands selv. Han er også en rigtig specialist. Han har flere talenter indenfor vidensindsamling og sans for detaljen. Der er lidt af en musikhistoriker gemt i ham og han ved alt om musik fra tresserne. Nu bruger han sine talenter sammen med to andre i bandet Beatophonics.

Sammen spiller de musik fra tresserne, både gamle numre og nye numre de selv har skrevet. De nye numre overholder en masse krav for at virke autentiske, som om de var skrevet i tresserne. Alt er skabt i en autentisk ånd, hvor passionen for musik kombineres med nørderi for alt omkring tressermusik. Det er helt særligt og har en fantastisk energi live, fordi de er så passionerede og har det sjovt på scenen sammen.  De her gutter bidrager med musik, som giver masser af energi og smil på læben.

Deres første plade udkommer idag. De har allerede solgt en del på forhånd, fået masser af medieomtale og gode anmeldelser. Du kan høre dem her og se et godt eksempel på deres måde at lege med at genskabe den gamle tresserlyd i et meget autentisk univers:

Rigtig god uge til dig!