Drømmer du om at rådgive andre til at skabe en meningsfuld karriere?

En visionkeeper, er en professionel rådgiver, der hjælper mennesker til at forstå, hvordan de bruge deres talenter, erfaring og kompetencer balanceret og passioneret i et stærkt tilfredsstillende liv og arbejdsliv.

BLIV CERTIFICERET VISIONKEEPER

Vil du lære at rådgive andre, så bruger deres fulde potentiale?

Rådgive andre til at skabe en karrierevej, hvor de både topperformer og får skabt et liv, som passer til deres talenter.

Så er du visionkeeper!

UDDANNELSEN TIL VISIONKEEPER ER FOR DIG

  • Der gerne vil uddanne dig til ekspert i egen og andres genizone. Og samtidig gøre en kæmpe forskel ved at rådgive andre til en meningsfuld karriere og professionel succes.
  • Vil være en dygtig rådgiver for, at andre mennesker kan udnytte deres talenter, erfaring og samlede genizone samt skabe konkrete og meningsfulde resultater.
  • Brænder for at rådgive andre til, hvordan de kan bruge deres evner, erfaring og talenter balanceret og passioneret i et stærkt tilfredsstillende liv og arbejdsliv.
  • Vil styrke dit fundament i at støtte, guide og rådgive ledere og medarbejdere til at skabe ekstraordinære resultater.
  • Ønsker en fagligt velfunderet, professionel og effektiv metode til arbejde med styrkebaseret coaching og styrkebaseret ledelse.
  • Vil starte eller udvide egen virksomhed, hvor du lærer at lave forretning på det, du er bedst til og leve i harmoni med dine egne ressourcer
  • Vil booste din HR-karriere eller styrke din lederprofil
  • Er ambitiøs og søgende i forhold til din egen udvikling dig selv, og hvordan du sætter dine talenter og faglighed i spil på et nyt niveau.

Kom med på vores GRATIS infomøde den 9 januar, og bliv klogere på:

Hvad talenter er og hvordan talenttester du professionelt

Metoden til at finde din egen og andres genizone

Hvordan en visionkeeper rådgiver

Det er gratis at deltage, og du har altid mulighed for at aflyse, men tilmelding er påkrævet. Vi glæder os til at se dig!

Sted

Talents Unlimited, Nymøllevej 50, 2800 Lyngby

Dato

Den 7 januar kl 17.30-19.30

Tilmeld dig her.