IMG_5299.jpg

 

 

Du kan redesigne din karriere og dit arbejdsliv, så du føler, at du bidrager med det, du naturligt er bedst til og så det passer til der, hvor du er i livet nu.

Også selvom du endnu ikke ved, hvad du vil ligenu. Svarene findes ind i dig.

Jeg elsker freden i huset mandag morgen, når alle familiemedlemmer er taget afsted. Jeg sætter mig med computeren, en varm kop te og stille musik.  Det er her, jeg forbereder mig på den kommende uge, udvikler min forretning og skriver.

Jeg elsker den måde, jeg har redesignet mit arbejdsliv på.

Det passer til den livsfase, som jeg er i nu. For år tilbage drømte jeg om, at skabe et arbejdsliv, som passede præcis til mig, men kunne ikke se, hvordan det var muligt. Min største frygt var om jeg kunne tjene penge nok, for i min familie er vi ligeså afhængige af min indtægt, som af min mands. Og på mange måder var jeg glad for mit arbejde, som produktchef. Men der manglede noget, væsentlige dele af mig var ikke i spil.

Derfor fulgte jeg min længsel, tog springet og blev selvstændig. Skridt for skridt har jeg fået min karriere sat sammen, så jeg virkelig føler dybt inden i ,at jeg bidrager til verden med noget værdigfuldt. Jeg oplever, at jeg gør en forskel for de mennesker, som jeg arbejder med og jeg har en god livsbalance.

Det er ikke så tit, at jeg fortæller om hvor godt mit arbejdsliv er.

Måske fordi det ikke er særlig dansk at prale. Men mit arbejdsliv er virkeligt dybt tilfredsstillende og det er jeg taknemmelig for hver eneste dag.

Altså, det betyder ikke at jeg ikke bliver udfordret, bliver bange eller ind imellem har opgaver, hvor jeg skal tage mig sammen ( hvordan jeg takler det, kan du læse om  HER) . Men det betyder, at jeg har en karriere, hvor jeg arbejder i min genizone og bidrager med det, jeg naturligt er bedst til, og hvor jeg kan give min livserfaring og professionelle erfaring videre til gavn for andre.

Jeg ved, at det du drømmer om faktisk kan blive til virkelighed.

 

Du kan læse mere om hvordan jeg kan hjælpe dig HER

Du kan gøre det samme som mig. Du kan også designe din karriere og dit arbejdsliv, så du føler, at du bidrager med det, du naturligt er mest til  og så det passer der, hvor du er i livet nu. Også selvom du endnu ikke ved, hvad du vil. Jeg ved, at svarene findes ind i dig. Præcis som de gjorde hos Nana.

Sådan redesignede Nana sin karriere

Nu skal du møde Nana. Nana er direktør i kommunikationsbureauet N-ord kommunikation. Da Nana kom til mig havde hun sagt sit gode job som redaktionschef op og sprunget ud som selvstændig. Hun ville have mere frihed til familien og til at føre nogle af alle hendes projekter og ideer ud i livet.

Nana har været leder i mange år og er knivsskarp på branding og kommunikation. Hun har stået i spidsen for mange medarbejdere og en hektisk hverdag med masser af deadlines. Men som Nana siger: ” Selvom vi har al viden – så kan vi ikke se os selv – jeg havde brug for din rådgivning”.

Sådan var situationen for Nana: Masser af ideer, gode kontakter, muligheder og en pop- corn hjerne, der ikke kunne se skoven for bare træer.  Nana ville skrive bøger og hun ville fortsat arbejde med branding og kommunikation, hun ville også gerne forsætte med at lede et team, men hun kunne ikke se sammenhængen eller hvor hun skulle begynde. Derfor kom hun til mig.

Find din genizone

Sammen fandt vi ind til Nanas genizone: Nana er ekspert i fortællinger – grundfortællinger for virksomheder og fortællinger i bøger.  Hun har en talentpakke, der gør hende i stand til at kommunikere levende, kreativt og strategisk. Nana elsker at formidle en god fortælling. Hun nyder at underviser og at rådgive sine kunder. Nu har hun designet et arbejdsliv, hvor hun kan gøre det hele i en meningsfuld og helhedsorienteret sammenhæng. Du kan læse mere om Nanas kommunikationsbureau  HER.

Nana elsker sin frihed og det går rigtigt godt i hendes virksomhed, hvor hun nu også har en håndfuld ansatte. Nana har fået bygget et anneks i baghaven, hvor hun sidder med sammen med sit team, så hun er tæt på familien. Nana koncentrerer sig om at udføre de opgaver. hvor hun arbejder udfra sine talenter, sin passion og sin genizone. Derfor har hun også fået tid til at skrive den bog færdig, som hun har arbejdet på i de sidste 10 år.

Bogen hedder “Smugler”  og er en fantastisk fortælling om en af Danmarkshistoriens største hashsmuglere 70’erne og 80’erne. Den handler om hippierne i de kendte kollektiver i København. Om sex og stillinger, før det blev porno. Om miljøet omkring nøgleklubben Club 17, hvor velhavere og modeller festede og røg den fede. Og om danske forbindelser til mafiaen og sydamerikanske cocaine cowboys, der hærgede Miami. Du kan købe bogen HER.

Du kan også redesigne din karriere.

Jeg siger ikke, at det er nemt, men det er muligt. Det kræver, at du virkelig kigger indad og ser på alt det du har med dig.  Det kræver, at du er vedholdende, tålmodig, selvkærlig og modig. Og det kræver en bæredygtig plan. Men det er det hele værd. Det har alt for store omkostninger, når vi  accepterer et halvlunkent arbejdsliv. Det koster på selvværdet, i parforholdet, på vores krop og i forholdet til vores børn.

Vi bruger så mange timer på vores arbejde.

Derfor er arbejdslivet en vigtig del af vores liv – er vi ulykkelige i karrieren – koster det dyrt i alle livets forhold. Jeg tror at vi alle en naturlig længsel efter at have en oplevelse af formål i livet. Hvis vi ikke oplever at bruge vores fulde potentiale bliver vi ulykkelige, vi keder os og bliver vrede, fordi vi visner inden i. Alt sammen symptomer på at vi ikke følger det som kalder på os indefra. Så hvor høj en pris vil du fortsat betale?

Er du klar til at redesigne dit arbejdsliv?

Jeg arbejder med at rådgive ambitiøse mennesker til at forstå hvem de er, så de kan genskabe styrken og arbejdsglæden. Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre om, hvordan jeg kan rådgive dig til at skabe en meningsfuld karriere og få succes i (arbejds)livet på info@nannaagerlin.com

Drømmer du om en karriere som selvstændig? Så kan du få inspiration ved at  tilmelde dig et gratis webinar, som jeg holder fredag den 13 april. Du tilmelder dig HER.

Du kan følge mig  www.nannaagerlin.com– eller få inspiration på facebook  HER

Tak fordi du læste med – del gerne min blog  ?