Jul 2014 117

 

Der findes mange måder at lave nytårsforsæt, mål eller visioner. Uanset hvilken fremgangsmåde du vælger, er det mest essentielle, at du kan mærke, hvilke følelser du ønsker, at fremme i dit liv. Det væsentlige er nemlig ikke selve målet, som du gerne vil opnå, men de følelser du ønsker at opnå. Når vi sætter mål eller visioner, gør vi det for at skabe nogle andre resultater i fremtiden. For at få vores underbevidsthed med skal vi aktivere de følelser vi håber på, at vores mål vil frembringe. Det er vores følelser, som kommunikerer med vores underbevidsthed, som derved påvirker vores tanker, som igen påvirker vores handlinger. Så ved at mærke efter hvilke følelser du længes efter og hvis du derefter lægger dine følelser ind i dine mål eller visioner, er du godt igang med at aktivere din underbevidsthed i den retning du ønsker. Din underbevidsthed er nu gearet til at se de muligheder,der kommer til dig og til at få de rigtige ideer. Det næste er så, at turde handle på ideerne. Det kan være meget kraftfuldt at dele dine mål og visioner med andre mennesker. Det kan være sårbart og skræmmende, men alligevel styrkende. Andre mennesker kan hjælpe dig med at holde visionen for at nå dine mål. Det er også inspirerende at se andres mål og visioner.

Så derfor deler jeg her min årsvision med dig. Jeg har valgt at skrive den, som et brev til mig selv fra mit fremtidige selv. Min fremtidige selv står ved udgangen af 2015 og kigger tilbage på året der er gået. Hun har skrevet et brev til mig, der hvor jeg er nu i starten af året. Det kommer her:

Kæreste gamle jeg!

Hvis du vidste, hvor vildt 2015 bliver, ville du mærke lykkebobler, glæde og stolthed overalt i kroppen. 2015 har nemlig været det år, hvor jeg for alvor fik stor succes i min forretning med det, som jeg brænder allermest for. Det vigtigste er, at jeg har haft modet til at følge min intuition og slippe de ting, som der ikke var energi på mere. Jeg har nu opbygget en forretning med stor passiv indkomst. Det har given mig tiden og roen til at skrive min første bog om intuition. Jeg elsker, at jeg har skabt min egen uddannelse og min eget felt. Det er så sjovt og lærerigt,at jeg er blevet vært på mit eget radioprogram om det meningsfulde liv. Det giver mig mulighed for at interviewe de mest spændende mennesker. Jeg er også stolt af mine indspillede meditationer, hvor folk elsker musikken, der er så smuk. Jeg nyder virkelig også stadig at have personlige sessioner, der giver mig mulighed for at hjælpe andre med hele min pallet af værktøjer. Det giver mig en dyb tilfredsstillelse, at kunne hjælpe andre, så jeg fuldstændig glemmer tid og sted. Mine samarbejdspartnere er dygtige og inspirerede og jeg føler en stor tilfredsstillelse i vores ligeværdige samarbejde. Jeg er også meget taknemmelig for mine mentore, som hjælper mig til at åbne nye sider i mig selv og giver mig klarhed og modet til at gå efter endnu flere af mine ideer. Min indkomst giver min en kæmpe følelse af frihed og lethed, det nyder jeg meget.

Når jeg tænker tilbage på året, der er gået, kan jeg kun sige at du kan glæde dig! Der bliver så mange rejser, både alene med forretningen og sammen med familien. 2015 er virkelig året, hvor vi i familien har fået fokus på nydelse, sjov, leg og kærlighed. Mit hjerte er fyldt med kærlighed og stolthed over den familie Guido og jeg har skabt sammen. Både vores hverdag og vores ferier giver plads til fællesskabet og hver vores individuelle behov. Jeg er så stolt af mine døtre, som kan mærke deres egne behov og som går efter deres drømme. Guido og jeg har virkelig udviklet vores forhold. Jeg elsker ham og er stolt af ham. Han har taget sine personlige kvantespring i løbet af året. Vi viser hinanden masser af kærlighed, ømhed og omsorg. Det har været vigtigt for os i år, at tage dage og aftener ud  til at gå ud og spise sammen, tage i spa sammen og tage på hotelophold sammen. Det har givet os tid til at finde hinanden på et nyt niveau.

Jeg elsker, at vores hus er blevet endnu mere istandsat og afspejler der, hvor vi er i vores familie. Især elsker nyder jeg vores badeværelse med karbad. Det fungerer super godt at have klienter hjemme og så holde kurser og workshops ude i lækre omgivelser, hvor andre står for alt det praktiske.

På et personligt plan har jeg fået et mere kærligt forhold til min krop. Jeg føler virkelig, at min krop er smuk, stærk og vital.

Jeg er taknemmelig for mine venner. Mine venner er nære venner, hvor jeg kan vise, hvem jeg er og hvor vi inspirerer hinanden. Vi har det sjovt sammen og kan samtidigt have dybe og udviklende samtaler.

Kærlig hilsen Nanna, julen 2015

 

Prøv at mærke efter, hvad det sætter igang inden i dig, når du læser dette: Synes du det er fjollet? For meget ? For lidt? Inspirerende? Ville du turde dele dine drømme og ønsker? Hvad drømmer du om i det nye år? Skriv gerne din vision her nedenunder. Jeg ønsker dig en dejlig uge.