Fil-14-02-2018-15.49.46-e1518619998919.jpg

 

Drømmer du om at ændre dit arbejdsliv til noget meget bedre, men kan ikke se retningen?

Længes du efter at komme ud og levere det, du er allerbedst til?

Den er den følelse dygtige mennesker længes efter, når de er gået forkert i arbejdslivet. For at genopfinde din karriere må du forstå, hvem du er, så du kan gå efter gnisten og arbejdsglæden.

Det altid er muligt at skabe en karriere med succes og livsglæde. Men det kræver en dybere reflektion, tålmodighed og en god bæredygtig plan. Da Mette kom til mig var hun helt drænet for energi og havde mistet lysten til sit fag.  Idag har hun et konsulent-job, som er skræddersyet til hendes talenter, faglige kompetencer, erhvervserfaring og dybe passion.

Mette fortæller: ” Det er helt vildt at mærke flow i min hverdag. Jeg er landet på min rette hylde og det føles så godt i kroppen. Jeg hviler mere i mig selv og oplever, at jeg bare skal være mig selv. Det har givet overskud på privat-kontoen. Det frigiver nærmest energi at gå på arbejde. Så jeg har fået lyst til at gøre meget mere af det, som er vigtigt for mig i mit liv. Jeg har overskud til at dyrke mine interesser og til at være sammen med de mennesker, som jeg holder af. Nu kan jeg se, hvor lidt overskud jeg havde før jeg startede på dette forløb. Dengang handlede det nærmest bare om at overleve”. 

 

Kend dine talenter

Prøv at forestille dig, at du spiller klaver og at du kun bruger 3-4 tangenter. Det kan du komme rigtigt langt med. Sådan har mange oplever mange af os vores styrker. Prøv så at forestille dig at bruger hele klaviaturet. Pludselig kan du spille langt mere nuanceret og du har mange muligheder. Sådan er det, når du forstår din fulde talentpakke.

Mange mennesker ved ikke, hvad deres talenter er. Eller de kender måske nogle af deres talenter. Det betyder, at de ikke er helt skarpe på, hvilke opgaver de selv er de bedste til at udføre. Konsekvenser bliver at vi ofte ender med at bruge en stor del af vores tid på at udføre arbejde, som vi ikke er motiverede for og som lige så godt kunne udføres af en anden. Det skaber ikke de bedste resultater. Talentudvikling er en genvej til direkte at komme ind til kernen af dit potentiale.

Når jeg rådgiver ledere og selvstændige, handler det derfor altid om først at blive skarp på dine talenter. Derfor  starter vi altid med en talenttest. Når du kender dine talenter, så ved du, hvem du er. Og jeg vil gerne understrege, at der er findes masser af personlighedstests. Dette er er ikke en af dem. Talenter noget andet. Det er et grundigt videnskabeligt og veldokumenteret værktøj baseret på Gallups mere end 25 år forskning i talenter. Al forskning viser, at når vi har vores talenter i spil, oplever vi at være autentiske samtidigt med at vi skaber de bedste resultater. Læs mere om talenter HER

 At genopfinde din karriere kræver mod

Det kræver mod at turde forlade en position og gå til en anden. Men har du mistet gnisten, så er det oftest tid en forandring. Eller vil du bare dø mere og mere. Men mange af os er fastlåst i et selvbillede, som blev dannet udfra omverdenens krav og idealer. Måske har vi talenter og potentiale, som længes efter at komme i spil? Drømme og længsler vi ikke har givet plads eller som vi ikke har taget os tiden til at udforske? Eller vi har ikke fantasien til at forestille os, hvordan det hele kan gå op i en højere enhed.Når du tør slippe det kendte kan du give plads til noget nyt.  Hvis du villig til at bryde gamle mønstre og give plads til nye sider af dig vil du opleve at få mere energi og overskud. Og hvem ved?  Måske  det kan vise sig at blive mest meningsfulde du længe har gjort. Læs mere om hvordan HER. 

Jeg arbejder med at rådgive ambitiøse mennesker til at forstå hvem de er, så de kan genskabe styrken og arbejdsglæden. Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre om, hvordan jeg kan rådgive dig til at skabe en meningsfuld karriere og få succes i (arbejds)livet på info@nannaagerlin.com

Du kan følge mig  www.nannaagerlin.com– eller få inspiration på facebook  HER

Tak fordi du læste med – del gerne min blog  ?