IMG_7881-e1528712355462.jpg

 

Få konkrete råd til, hvordan du kan bruge din intuition rent strategisk – uanset om du sidder som leder i en større organisation eller arbejder med at udvikle din forretning som selvstændig.

 

 

Jeg er blevet interviewet omkring intuition,  der er et af de redskaber, som jeg holder meget af. Sammen med en af verdens mest kendte eksperter i intuition bestsellerforfatter Penney Peirce taler jeg om hvordan intuition kan anvendes professionelt.  Penney Peirce har mere end 40 års erfaring i intuitiv rådgivning og er min største inspirator til hvordan vi kan at styrke vores  intuition.

Vi taler om hvordan intuition anvendes som ledelsesværktøj og i forretningsudvikling. Hør om hvordan  en gruppe hospitalsledere I USA  har indført intuitiv strategi, og hvordan  den kendte forsker og ingeniør Nikola Tesla brugte intuition helt bevidst til at udvikle og gennemteste nye opfindelser.

Du kan se interviewet her:

 

 

Rigtig mange ledere idag fortæller om, hvordan mavefornemmelsen er udslagsgivende i rigtig mange af de store og vigtige beslutninger. Når jeg rådgiver ledere  og selvstændige tager vi fat i fat i den mavefornemmelse og gør den til en professionel teknik og metode, som de kan anvende i deres daglige arbejde. Det kan du læse mere om HER. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre om, hvordan jeg kan rådgive dig og dit team  på info@nannaagerlin.com

Du kan følge mig  www.nannaagerlin.com– eller få inspiration på facebook  HER

Tak fordi du læste med – del gerne min blog